Eveline Stallaart sceptisch over Jasmijn in Boer Zoekt Vrouw: 'Hou Haico niet voor de gek!'

Eveline Stallaart sceptisch over Jasmijn in Boer Zoekt Vrouw: 'Hou Haico niet voor de gek!'

Saturday 18 November 2023 om 21:46

Seksuoloog Eveline Stallaart kijkt ook dit seizoen weer met plezier naar Boer Zoekt Vrouw. Wel heeft ze nog wat goede tips en adviezen voor de boeren en hun dates. Over de ontwikkelingen tussen Haico en Jasmijn is ze minder te spreken: 'Hou Haico niet voor de gek!'

Lees verder onder de video.

Eveline Stallaart sceptisch over Jasmijn in <em>Boer Zoekt Vrouw</em>: 'Hou Haico niet voor de gek!' Seksuoloog Eveline Stallaart kijkt ook dit seizoen weer met plezier naar Boer Zoekt Vrouw. Wel heeft ze nog wat goede tips en adviezen voor de boeren en hun dates. Over de ontwikkelingen tussen Haico en Jasmijn is ze minder te spreken: 'Hou Haico niet voor de gek!' Lees verder onder de video. KeuzesHet is het hoogtepunt van elke editie van Boer Zoekt Vrouw: het laatste keuzemoment. De heren hebben elk al hun vrouw uitgekozen, maar de twee vrouwelijke boeren hikken nog tegen dat besluit aan. Claudia heeft twee mannen met wie ze het wel lijkt te zien zitten en daardoor kan ze moeilijk een keuze maken, terwijl Bernice zich geen raad weet met haar mannen. Seksuologe Eveline Stallaart heeft wel advies voor alle boeren en hun dates. Boer Zoekt Vrouw is elke zondag rond 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt de leukste fragmenten en alle afleveringen van Boer Zoekt Vrouw terugkijken bij Gids.tv. Boer zoekt vrouw: Ellen zwaar teleurgesteld dat Haico niet voor haar koos, 'kwam wel binnen' Bekijk deze video » Ontknoping Boer zoekt vrouw wordt Claudia eventjes te veel: 'Staat zoveel te gebeuren' Bekijk deze video » Zondag in Boer Zoekt Vrouw: Boer Richard verbouwt restaurant voor Robin (video) Bekijk deze video »
TV :
Eveline Stallaart sceptisch over Jasmijn in Boer Zoekt Vrouw: 'Hou Haico niet voor de gek!'

Keuzes
Het is het hoogtepunt van elke editie van Boer Zoekt Vrouw: het laatste keuzemoment. De heren hebben elk al hun vrouw uitgekozen, maar de twee vrouwelijke boeren hikken nog tegen dat besluit aan. Claudia heeft twee mannen met wie ze het wel lijkt te zien zitten en daardoor kan ze moeilijk een keuze maken, terwijl Bernice zich geen raad weet met haar mannen. Seksuologe Eveline Stallaart heeft wel advies voor alle boeren en hun dates.

Boer Zoekt Vrouw is elke zondag rond 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt de leukste fragmenten en alle afleveringen van Boer Zoekt Vrouw terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's