Wat goééééd! Het beste van Chateau Meiland is maandag te zien op SBS6

Wat goééééd! Het beste van Chateau Meiland is maandag te zien op SBS6
BN’ers laten hun licht schijnen op de Meilandjes

Kijktip :

Fans van Chateau Meiland vallen maandag gelukkig nog niet in een gat. Vorige week kwam het negende seizoen ten einde, maar maandag 27 november wordt de special Wat goééééd! Het beste van Chateau Meiland uitgezonden bij SBS6.

Chateau Meiland gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

BN’ers
De titel verraadt het al, in deze eenmalige special kun je genieten van het beste van de realityserie Chateau Meiland. Bekende Nederlanders, zoals Patty Brard en Gerard Ekdom, delen hun favoriete momenten uit het programma. Alle typerende fragmenten van Martien, Erica, Maxime, Montana en rest komen voorbij.

Verbouwing
Het negende seizoen van Chateau Meiland ging eind augustus van start en wederom draaide de reeks om een grote verbouwing. Er ging uiteraard van alles mis bij het renoveren van Code Rosé, maar inmiddels zijn de deuren van het pension geopend. Ook konden de kijkers volop genieten van de immens populaire Claire en Vivé, de dochtertjes van Maxime. Er werd feest gevierd, maar ook gekibbeld zoals vanouds.

Wat goééééd! Het beste van Chateau Meiland is maandag 27 november om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt Wat goééééd! Het beste van Chateau Meiland terugkijken via Gids.tv en KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV