ZIEN: Martien Meiland is klaar met de fans in Maastricht

ZIEN: Martien Meiland is klaar met de fans in Maastricht

ZIEN: Martien Meiland is klaar met de fans in Maastricht Gisteren zagen we in Chateau Meiland hoe populair de Meilandjes zijn in Maastricht. Bijna iedereen wil met ze op de foto. Vooral met Martien. Maar hij is er op een gegeven moment klaar mee. Bekijk het fragment hieronder. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) Chateau Meiland is iedere maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en elke aflevering van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl. Bekijk ook Martien Meiland in Maastricht overvallen door fans: "Ze willen gezelllig op de foto, dat snap ik!" Bekijk deze video » Maxime Meiland met Claire in de achtbaan: "Sorry voor mijn irritante gil" (video) Bekijk deze video »
Dinsdag 21 november 2023 om 09:44

Gisteren zagen we in Chateau Meiland hoe populair de Meilandjes zijn in Maastricht. Bijna iedereen wil met ze op de foto. Vooral met Martien. Maar hij is er op een gegeven moment klaar mee. Bekijk het fragment hieronder.

Chateau Meiland is iedere maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en elke aflevering van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's