Chateau Meiland: onenigheid over broodbeleg leidt tot discussie in de auto

Chateau Meiland: onenigheid over broodbeleg leidt tot discussie in de auto

Woensdag 22 november 2023 om 11:03

Tussen Maxime en Leroy is er wat onduidelijkheid over wat er op de broodjes voor onderweg kan worden gesmeerd, paté of worst? Daar komen ze echter pas achter tijdens de autorit: 'Dat weet ik toch niet als je dat niet vertelt. Ik ben niet gewend van jou dat je dingen koopt voordat we onderweg gaan', aldus die laatste.

Bekijk het fragment van Chateau Meiland hieronder. Daar weer onder zie je hoe Nadège, de voormalige huishoudster van de Meilandjes, onlangs een bezoek bracht aan de familie.

Chateau Meiland: onenigheid over broodbeleg leidt tot discussie in de auto Tussen Maxime en Leroy is er wat onduidelijkheid over wat er op de broodjes voor onderweg kan worden gesmeerd, paté of worst? Daar komen ze echter pas achter tijdens de autorit: 'Dat weet ik toch niet als je dat niet vertelt. Ik ben niet gewend van jou dat je dingen koopt voordat we onderweg gaan', aldus die laatste. Bekijk het fragment van Chateau Meiland hieronder. Daar weer onder zie je hoe Nadège, de voormalige huishoudster van de Meilandjes, onlangs een bezoek bracht aan de familie. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Maxime Meiland (@maximemeiland) Bekijk ook Zien: Erica Meiland rijdt Vivé aan, Maxime Meiland reageert pissig Bekijk deze video » Martien Meiland ergert zich dood in Londense tassenwinkel: "Wat duurt het lang" Bekijk deze video » Linda de Mol: 'Hier kun je mij 's nachts voor wakker maken' Bekijk deze video » Verkiezingen: Martien Meiland for president? Bekijk deze video »
TV :
Chateau Meiland: onenigheid over broodbeleg leidt tot discussie in de auto

Actuele video's

Meer actuele video's