Prime Video-recensie: Gouden film Hardcore Never Dies stream je nu thuis

Prime Video-recensie: Gouden film Hardcore Never Dies stream je nu thuis
Met Joes Brauers en Jim Deddes

Film :

Vanaf 8 december is de film Hardcore Never Dies te zien op Prime Video. Vorige maand ging deze sterke Nederlandse film in première in de Nederlandse bioscopen. Eén maand later hebben honderdduizend mensen deze film gezien op het witte doek en stream je deze nieuwe dramafilm vol pillen, kale koppen en harde beats ook thuis op de bank. Lees hier de streamingrecensie van Hardcore Never Dies.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Michael en Danny
De zeventienjarige Michael droomt van een grote toekomst als pianist. Thuis wordt die ambitie niet gesteund. Wanneer zijn broer Danny hem introduceert in de opkomende Rotterdamse gabber-scene, valt Michaels als een blok voor de wereld van snoeiharde beats, broederschap en drugs.

Bron: The Searchers

Beoordeling van Gids.tv: ★★★★★

Entertainment-score: 89% | IMDb ★ 7,2

Dit Oer-Hollands coming-of-age drama van regisseur Jim Taihuttu (onder andere bekend van de film Rabat) maakt het helemaal waar. Mensen die helemaal niets hebben met kale koppen, pillen en gruwelijke beats: zelfs zij zullen genieten van dit verhaal over de broers Michael en Danny. Lees hier onze volledige filmrecensie van Hardcore Never Dies.

Cast
Naast Joes Brauers (Quo Vadis, Aida?) en Jim Deddes (Mocro Maffia) zijn ook Rosa Stil, Huub Smit (New Kids Turbo) en Joenoes Polnaija (Instinct) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Jim Taihuttu (De Oost en Wolf).

Vanaf 8 december 2023 is de film Hardcore Never Dies te zien te zien op Prime Video. Genre: drama, thriller, misdaad, muziek. Tijdsduur: 115 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's