Bekijk de trailer van The Wheel of Time seizoen 2, vanaf 1 september op Prime Video

Bekijk de trailer van The Wheel of Time seizoen 2, vanaf 1 september op Prime Video

Bekijk de trailer van <em>The Wheel of Time</em> seizoen 2, vanaf 1 september op Prime Video Het verhaal gaat over Moiraine. Ze maakt deel uit van de Aes Sedai, een organisatie bestaande uit vrouwen die magie beoefenen. Zij neemt een groep van vijf jonge mensen op reis rond de wereld. Hoewel Rand dacht dat hij de Dark One had vernietigd, is het kwaad nog steeds in de wereld aanwezig. In het tweede seizoen krijgen de vijf jonge vrienden van de Two Rivers te maken met nieuwe dreigingen. Na de première van de serie (die bestaat uit drie afleveringen) op 1 september volgen wekelijks nieuwe afleveringen, tot aan de seizoensfinale op 6 oktober. Bekijk de trailer van seizoen 2 hierboven. Bekijk hier waar je The Wheel of Time kunt kijken. Bekijk ook Bekijk de trailer van De Regenboogmoorden, nu te zien op Prime Video Bekijk deze video » Bekijk de teaser van The Boys spin off serie Gen V, vanaf 29 september te zien Bekijk deze video »
Trailer :
Bekijk de trailer van The Wheel of Time seizoen 2, vanaf 1 september op Prime Video
Friday 25 August 2023 om 15:22

Het verhaal gaat over Moiraine. Ze maakt deel uit van de Aes Sedai, een organisatie bestaande uit vrouwen die magie beoefenen. Zij neemt een groep van vijf jonge mensen op reis rond de wereld. Hoewel Rand dacht dat hij de Dark One had vernietigd, is het kwaad nog steeds in de wereld aanwezig. In het tweede seizoen krijgen de vijf jonge vrienden van de Two Rivers te maken met nieuwe dreigingen.

Na de première van de serie (die bestaat uit drie afleveringen) op 1 september volgen wekelijks nieuwe afleveringen, tot aan de seizoensfinale op 6 oktober.

Bekijk de trailer van seizoen 2 hierboven. Bekijk hier waar je The Wheel of Time kunt kijken.

Actuele video's

Meer actuele video's