Celtic - Feyenoord live op tv en online (groepsfase Champions League)

Feyenoord zelfs bij verlies zeker van tussenronde

Sport :

Feyenoord speelde de allereerste wedstrijd van hun Champions League-campagne in eigen huis tegen het Schotse Celtic, waarbij ze een mooie overwinning haalden. Gaat ze dat in Schotland weer lukken? De return in het Celtic Park in het koude Schotse land is woensdag 13 december om 21.00 uur te zien op RTL 7 en Ziggo Sport Voetbal.

Samenvatting en hoogtepunten Celtic - Feyenoord

De samenvatting hierboven is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Uitgespeeld in de Champions League
Duidelijker kunnen we het eigenlijk niet maken: zowel Feyenoord als Celtic zijn uitgespeeld in de Champions League. De twee koplopers in de poule zijn Atlético Madrid en Lazio en beiden zijn niet meer in te halen door de Rotterdammers. Daardoor speelt Feyenoord wel gegarandeerd de tussenronde van de Europa League: Celtic kan de ploeg van Arne Slot namelijk niet meer inhalen.

Gewonnen
De ploeg van Slot was in Rotterdam-Zuid verreweg de bovenliggende partij in de eerste confrontatie tussen Feyenoord en Celtic. De Rotterdammers lieten veel kansen liggen en het werd uiteindelijk 'slechts' 2-0 door goals van Calvin Stengs vlak voor rust en invaller Alireza Jahanbakhsh in de 76ste minuut van het duel. Door een rode kaart in de 63ste minuut kwam de tien man van Celtic in de slotfase ook niet meer aan dromen toe: een puntendeling zat er niet meer in.

De wedstrijd Celtic - Feyenoord is op woensdag 13 december om 21.00 uur te zien op RTL 7 en Ziggo Sport Voetbal. De voorbeschouwing begint om 19.55 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.