Nieuw seizoen van De slimste mens start maandag 18 december op NPO 1

Nieuw seizoen van De slimste mens start maandag 18 december op NPO 1
Barbara Sloesen, Paul Visser en Marco Louwerens bijten spits af

Kijktip :

De slimste mens maakt zich op voor een gloednieuw winterseizoen. Vanaf maandag 18 december kun je weer elke werkdag genieten van nieuwe afleveringen van de kennisquiz, op NPO 1.

Zien: dit zijn alle deelnemers van De slimste mens 2023

Wie volgt Tom Kleijn op?
In de eerste aflevering is te zien dat actrice Barbara Sloesen, Paul Visser, de geliefde van Debbie uit B&B vol liefde en Marco Louwerens, voormalig Talpa-directeur en bekend als ‘directeurtje’ in Vandaag Inside de strijd met elkaar aangaan. Onder begeleiding van presentator Philip Freriks en jurylid Maarten van Rossem laten diverse BN’ers zien hoeveel kennis zij in huis hebben. Vorig jaar ging journalist Tom Kleijn er met de titel vandoor.

Open deur
Ook onder anderen cabaretier Peter Heerschop, columnist Sheila Sitalsing, presentatrice Irene van de Laar, Een huis vol-deelnemer Iven Cudogham en zanger/rapper Gotu Jim doen deze keer mee aan de kennisquiz. In de Open deur-ronde, waarin bekende gezichten de vragen stellen aan de deelnemers, zien we onder meer de duo’s Jim Bakkum en Bettina Holwerda en Jonnie en Thérèse Boer.

Het nieuwe seizoen van De slimste mens is vanaf maandag 18 december iedere werkdag rond 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De slimste mens terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's