Kerst muziekgala 2023 is dinsdag te zien op NPO 1 met speciale gast koningin Máxima

Kerst muziekgala 2023 is dinsdag te zien op NPO 1 met speciale gast koningin Máxima
Met o.a. Mart Hoogkamer, Willemijn Verkaik en Danny de Munk

Kijktip :

Heb je al helemaal zin in Kerst, dan moet je dinsdag 19 december zeker overschakelen naar NPO 1. Hier kun je namelijk kijken naar het Kerst muziekgala 2023.

Kerst muziekgala 2023 gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Kerstliedjes
In deze show draait het allemaal om creatief en jong muzikaal talent. Ze worden hierbij ondersteund door Mart Hoogkamer, Ellen ten Damme, Danny de Munk, Jamai Loman, Gaia Aikman en Willemijn Verkaik. Samen zingen zij heerlijke kerstliedjes. Er is ook een hele speciale gast bij het gala, de erevoorzitter van stichting Méér Muziek in de Klas: koningin Máxima. Het Kerst Muziekgala 2023 wordt gepresenteerd door Buddy Vedder en Edsilia Rombley.

Onderwijs
Het is een feestelijke show met muziek, maar ook dans, mode, kunst en film. Het hoogtepunt van de show is de Grootste Schoolband van Nederland. Deze unieke schoolband wordt gevormd door basisschoolleerlingen uit heel het land voor wie het aanbod van kunst- en cultuuronderwijs niet vanzelfsprekend is. Samen zingen zij het nummer Als je er voor gaat, geschreven door Tjeerd Oosterhuis. Daarnaast zorgt een ensemble van het Jeugdorkest Nederland voor de muzikale omlijsting van de avond. Het Kerst Muziekgala is niet alleen een feestelijke avond vol muziek, maar ook een initiatief dat aandacht vraagt voor het belang van muziek- en creatief onderwijs in het leven van jonge mensen met als doel alle leerlingen een ondersteunende en stimulerende omgeving te bieden, zodat iedereen zijn talenten, vaardigheden en interesses kan ontplooien en ontwikkelen.

Het Kerst muziekgala 2023 is dinsdag 19 december om 21.20 uur te zien bij NPO 1. Je kunt het Kerst muziekgala 2023 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's