Heracles Almelo - Feyenoord live op tv en online (Eredivisie)

Heracles Almelo - Feyenoord live op tv en online (Eredivisie)
Wedstrijd in 16ste speelronde

Sport :

Op zondag 17 december spelen Feyenoord en Heracles Almelo in de zestiende speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in het Erve Asito in Almelo. De wedstrijd wordt om 14.30 uur live uitgezonden op ESPN 3.

Samenvatting en hoogtepunten Heracles Almelo - Feyenoord

De samenvatting hierboven is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Feyenoord
De ploeg van Arne Slot kan wel een kleine steun in de rug gebruiken aan het einde van de eerste seizoenshelft. Dat kan ook wel tegen Heracles, de ploeg die hoofdcoach John Lammers deze week ontsloeg. Van de laatste vijf wedstrijden in de Eredivisie won Feyenoord er drie en speelde ze er twee gelijk. In het Erve Asito (daarvoor het Polman Stadion) wist Heracles van de laatste vijf maar één keer een punt in huis te houden.

Bekijk het complete speelschema van Feyenoord.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 14.00 uur op ESPN. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op ESPN. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 19.00 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

Heracles Almelo - Feyenoord is zondag 17 december om 14.30 uur live te zien op ESPN 3. Online zijn doelpunten, hoogtepunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 19.00 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.

Actuele video's

Meer actuele video's