Stralend Kerstfeest is maandag 25 december te zien op NPO 1 met Zuidoost Zingt Koor

Stralend Kerstfeest is maandag 25 december te zien op NPO 1 met Zuidoost Zingt Koor
Kerstverhaal wordt verteld in graffitivorm

Kijktip :

Wie na het kerstdiner zin heeft om onderuit te zakken en te genieten van hartverwarmende kerstverhalen en -muziek, moet maandag 25 december zeker kijken naar Stralend Kerstfeest. Op NPO 1 zie je onder meer een bijzonder koor, Bert van Leeuwen en andere BN’ers in het kerstprogramma van de EO.

Stralend Kerstfeest gemist? Kijk de hele aflevering terug via Gids.tv.

Zuidoost Zingt Koor
Voor het programma is een gloednieuw koor gevormd in Amsterdam-Zuidoost, een van de meest eenzame wijken van Nederland. Onder leiding van dirigent Stefano Caruso heeft dit speciale Zuidoost Zingt Koor zich voorbereid op een optreden in DeLaMar in Amsterdam. Ook treedt het koor op met artiesten Dwight Dissels, Karin Bloemen en Marlijn Weerdenburg.

Kerstverhaal in graffiti
Bert van Leeuwen ging de straat op in Amsterdam om mensen te enthousiasmeren om mee te doen met de repetities. In een buurthuis van het Leger des Heils werd er volop gerepeteerd. Maar het blijft tot het laatste moment spannend of het allemaal lukt. Het kerstverhaal wordt op een nieuwe manier verteld door middel van graffiti. Deze unieke manier geeft een twist aan het klassieke verhaal en vertelt op een nieuwe manier de boodschap van kerst.

Stralend Kerstfeest is maandag 25 december om 22.00 uur te zien bij NPO 1. Na afloop kun je Stralend Kerstfeest terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's