Serierecensie: What If...? seizoen 2 blijft een bijzondere aanpak met animatie

Serierecensie: What If...? seizoen 2 blijft een bijzondere aanpak met animatie
De Watcher is terug

Film :

Vanaf vrijdag 22 december staat het tweede seizoen van What If...? op Disney+. De makers van de animatieserie die twee jaar geleden heel wat Marvel fans en thuiszitters blij hebben gemaakt, hebben nu een leuk kerstcadeautje voor ons klaarstaan. Gaat deze speciale adventskalender wat leuke dingen opleveren? Lees hier de recensie van What If...? seizoen 2.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Onmetelijke multiversum
In het tweede seizoen vervolgt The Watcher de reis als onze gids door het onmetelijke multiversum en introduceert gloednieuwe en bekende gezichten in het Marvel Cinematic Universe. De animatie- anthologiereeks onderzoekt, herbeleeft en verandert klassieke Marvel Cinematic-momenten met een ongelooflijke stemmencast, waaronder een groot aantal sterren die hun iconische rol opnieuw vertolken.

Tony Stark als de Kerstman in 'What If...?' seizoen 2. Bron: Disney

Beoordeling van Gids.tv: ★★★

Entertainment-score: 84% | IMDb ★ 7,4

Deze beoordeling gaat over de eerste twee afleveringen van What If...? seizoen 2.

Net als voor het eerste seizoen keren een aantal stemmen terug in dit animatie avontuur: Karen Gillan keert terug als Nebula, net als Jude Law (Yon-Rogg), Seth Green (Howard the Duck) en Taika Waititi (Korg) in de eerste aflevering. Voor aflevering 2 - waarin de jonge Peter Quill het opneemt tegen een aantal superhelden die actief waren in de jaren '80 - keren onder meer Michael Douglas (Ant-Man), Sebastian Stan (Winter Soldier), John Slattery (Howard Stark) en Kurt Russell (Ego) terug. De animatie avonturen weten een bijzondere spin te geven aan de bekende verhalen. Erg nieuw is het allemaal, maar vermakelijk is het zeker. 3 sterren.

Cast
Deze productie wordt geleid door A.C. Bradley (Ms. Marvel). In de stemmencast vinden we Jeffrey Wright (American Fiction) als de hoofdpersoon The Watcher. Daarnaast keren er stemmen terug uit het MCU en zijn er stemvervangers.

Vanaf 22 december 2023 is What If...? seizoen 2 te streamen op Disney+. Genre: animatie. Aantal afleveringen: 9. Lengte afleveringen: ca. 30-40 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's