Special Vandaag Inside op oudejaarsavond bij SBS6 met terugblik op 2023

Special Vandaag Inside op oudejaarsavond bij SBS6 met terugblik op 2023
Met Danny Vera en André van Duin

Kijktip :

Op oudejaarsavond kunnen de fans van Vandaag Inside hun hart ophalen. Er wordt bij SBS6 namelijk een special uitgezonden waarin wordt teruggeblikt op het afgelopen jaar.

Vandaag Inside gemist? Bekijk elke dag de aflevering terug bij Gids.tv.

Ziggo Dome
Het is 31 december en dus tijd om even goed te gaan zitten voor een terugblik op het jaar 2023. Speciaal voor deze gelegenheid nemen Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp niet plaats in hun bekende studio, maar in de Ziggo Dome. Samen met het publiek gaan ze terug naar allerlei nieuwtjes die ze afgelopen jaar voorbij zagen komen aan hun talkshowtafel. Ze blikken terug op de hoogte- en dieptepunten van 2023 met analyses, anekdotes en humor uiteraard.

Optredens
Ook komen er speciale gasten langs om de heren van Vandaag Inside te vergezellen, waaronder André van Duin en Hélène Hendriks. Daarnaast is er ook tijd een ruimte voor entertainment. Zo komt Marco Schuitmaker langs om zijn grote hit Engelbewaarder te zingen. Ook bekende van het programma Danny Vera bezoekt de Ziggo Dome voor een bijzonder optreden.

De Oudejaarsspecial van Vandaag Inside is zondag 31 december om 22.00 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's