Mell & Vintage Future opent Vandaag Inside met prachtige versie van It's Christmas (video)

Mell & Vintage Future opent Vandaag Inside met prachtige versie van It's Christmas (video)

Zaterdag 23 december 2023 om 11:55

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 22 december. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

Mell &amp; Vintage Future opent <em>Vandaag Inside</em> met prachtige versie van <em>It's Christmas</em> (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 22 december. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Mell & Vintage Future opent met een prachtige versie van het nummer It's Christmas de vrijdaguitzending van Vandaag Inside. Kerst kan nu echt beginnen! Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :

Mell & Vintage Future opent met een prachtige versie van het nummer It's Christmas de vrijdaguitzending van Vandaag Inside. Kerst kan nu echt beginnen!

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's