Vrienden van Amstel LIVE is zondag 31 december (oudejaarsavond) te zien bij RTL 5

Vrienden van Amstel LIVE is zondag 31 december (oudejaarsavond) te zien bij RTL 5
Sluit 2023 muzikaal af met Nederlandse artiesten

Kijktip :

Heb je zin om 2023 op een feestelijke en muzikale manier af te sluiten? Kijk dan op de late avond vanaf 20.00 uur naar RTL 5, want hier wordt Vrienden van Amstel LIVE uitgezonden.

De Vrienden van Amstel LIVE! gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

28 artiesten
Op 31 december kun je kijken naar een registratie van het grootste muziekspektakel van Nederland. Twintig avonden lang verzorgen 28 artiesten een bijna drieënhalf uur durende jubileumshow en ruim 300.000 vrienden bezochten dit jaar de concertreeks. Nooit eerder werd een concertzaal van deze omvang zo vaak achtereen gevuld voor een evenement.

Grootste kroeg van Nederland
Dit is dus een bijzondere manier om 2023 knallend af te sluiten, en dat kan gewoon voor de televisie vanuit je luie stoel. Verschillende artiesten treden op in de grootste kroeg van Nederland: van Guus Meeuwis tot Maan, de spectaculaire act van de band Chef'Special, die op zijn kop een nummer speelde, en het duet van Anouk en Emma Heesters.

De concertregistratie De Vrienden van Amstel LIVE! is zondag 31 december om 20.00 uur te zien op RTL 5. Je kunt de beste fragmenten en de hele uitzending van De Vrienden van Amstel LIVE! terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's