Speciale wintereditie Casa di Beau zie je zondag op RTL 4: Maurice Steijn, Gordon en Ruben Nicolai te gast

Speciale wintereditie Casa di Beau zie je zondag op RTL 4: Maurice Steijn, Gordon en Ruben Nicolai te gast
Beau praat met drie gasten over bewogen jaar

Kijktip :

Zondag is een eenmalige winterspecial van het interviewprogramma Casa di Beau te zien op RTL 4. In het programma ontvangt Beau van Erven Dorens ditmaal geen twee, maar zelfs drie gasten in het winterse Trentino.

Casa di Beau winterspecial gemist? Je kunt de hele aflevering terugkijken bij Videoland en via Gids.tv.

Nachtmerrie
Alle drie de gasten hebben op z'n zachtst gezegd een boeiend jaar achter de rug. Voetbaltrainer Maurice Steijn tekende deze zomer een droomcontract in Amsterdam, maar het gedoe bij Ajax eindigde uiteindelijk in een ware nachtmerrie. Voor Gordon was het jaar niet veel beter: de relletjes volgden elkaar in rap tempo op. Gelukkig is er ook een positief verhaal: dat van Ruben Nicolai.

De tekst gaat verder onder deze video

Winters
De winterse natuur en de witte bergtoppen van de Dolomieten zorgen voor een prachtig decor. Een fantastische setting voor boeiende gesprekken en leuke activiteiten. Ze sluiten een bewogen 2023 af en heffen het glas op een mooi 2024.

De winterspecial van Casa di Beau is op zondag 7 januari om 21.20 uur te zien op RTL 4 en daarna terug te kijken bij Videoland. Je kunt de leukste fragmenten van deze en andere afleveringen van Casa di Beau terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's