Video: Gordon spreekt van 'karaktermoord' in eerste beelden wintereditie Casa di Beau

Video: Gordon spreekt van 'karaktermoord' in eerste beelden wintereditie Casa di Beau

Thursday 21 December 2023 om 19:56

Gordon, Ruben Nicolai en voormalig Ajax-trainer Maurice Steijn zijn te zien in de wintereditie van Casa di Beau, die op 7 januari bij RTL 4 te zien is. In de eerste beelden neemt Gordon geen blad voor de mond, zo is te zien in de eerste beelden.

Video: Gordon spreekt van 'karaktermoord' in eerste beelden wintereditie <em>Casa di Beau</em> Gordon, Ruben Nicolai en voormalig Ajax-trainer Maurice Steijn zijn te zien in de wintereditie van Casa di Beau, die op 7 januari bij RTL 4 te zien is. In de eerste beelden neemt Gordon geen blad voor de mond, zo is te zien in de eerste beelden. 'Karaktermoord'Gordon vertelt in bovenstaand fragment: 'Wat hier gebeurt is karaktermoord. Ik zou willen zeggen tegen diegene, want ik weet dat die kijkt: 'Schaam je diep'.' Over wie Gordon dit precies zegt, wordt niet duidelijk. De eenmalige wintereditie van Casa Di Beau is op 7 januari te zien op RTL4. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Johan Derksen fileert Gordon: 'Heeft zijn zakken gevuld met wanprestaties' (video) Bekijk deze video » Gerard Joling over terugkeer Geer & Goor: 'Ik zeg niet dat het er nooit meer zou komen' Bekijk deze video » Om te gieren! Keren Geer & Goor terug op de buis? Bekijk deze video »
TV :
Video: Gordon spreekt van 'karaktermoord' in eerste beelden wintereditie Casa di Beau

'Karaktermoord'
Gordon vertelt in bovenstaand fragment: 'Wat hier gebeurt is karaktermoord. Ik zou willen zeggen tegen diegene, want ik weet dat die kijkt: 'Schaam je diep'.' Over wie Gordon dit precies zegt, wordt niet duidelijk.

De eenmalige wintereditie van Casa Di Beau is op 7 januari te zien op RTL4. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's