Zien: Frans Timmermans zingt aan tafel bij Beau (video)

Zien: Frans Timmermans zingt aan tafel bij Beau (video)

Wednesday 15 November 2023 om 10:41

Hieronder zie je de promo van de uitzending van Beau van dinsdag 14 november. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 14 november terugkijken bij Gids.tv.

Naast klimaatpaus én leider van het linkse verbond van GroenLinks en PvdA kan Frans Timmermans ook nog eens een moppie zingen. Of in ieder geval: enthousiast. Zo bleek dinsdag aan tafel bij Beau.

Lees verder onder de video.

Zien: Frans Timmermans zingt aan tafel bij <em>Beau</em> (video) Hieronder zie je de promo van de uitzending van Beau van dinsdag 14 november. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 14 november terugkijken bij Gids.tv. Naast klimaatpaus én leider van het linkse verbond van GroenLinks en PvdA kan Frans Timmermans ook nog eens een moppie zingen. Of in ieder geval: enthousiast. Zo bleek dinsdag aan tafel bij Beau. Lees verder onder de video. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door RTL Talkshow (@rtltalkshow) TimmermansTot aan de verkiezingen schuiven lijsttrekkers van politieke partijen aan bij Beau van Erven Dorens voor een persoonlijk gespek. Bij Timmermans ging het voornamelijk over carnaval, Roda JC en zijn ouders. Maar als het clublied van AS Roma klinkt, zingt Timmermans graag een moppie mee. Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv. Video: Sam Hagens onthult vermoedens over Pieter Omtzigt in Vandaag Inside Bekijk deze video » Johan Derksen tegen Dilan Yesilgöz in VI: 'Mark Rutte heeft niets bereikt in Europa' (video) Bekijk deze video » Johan Derksen pakt Dilan Yesilgöz aan in VI: 'Jullie zijn een elite-partij' (video) Bekijk deze video »
Talkshow :
Zien: Frans Timmermans zingt aan tafel bij Beau (video)

Timmermans
Tot aan de verkiezingen schuiven lijsttrekkers van politieke partijen aan bij Beau van Erven Dorens voor een persoonlijk gespek. Bij Timmermans ging het voornamelijk over carnaval, Roda JC en zijn ouders. Maar als het clublied van AS Roma klinkt, zingt Timmermans graag een moppie mee.

Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's