Uitzendschema: langverwachte oorlogserie Masters of the Air met Austin Butler op Apple TV+

Uitzendschema: langverwachte oorlogserie Masters of the Air met Austin Butler op Apple TV+
Van de makers van Band of Brothers en The Pacific

Film :

We hebben er meer dan tien jaar op moeten wachten, maar nu eindelijk gaat deze splinternieuwe oorlogserie van producenten Steven Spielberg, Tom Hanks en Gary Goetzman in première op Apple TV+. De verwachtingen zijn hooggespannen! Maar wanneer staan deze afleveringen online? Gids.tv heeft het overzicht.

Gids.tv geeft je regelmatig de beste tips over welke films en series je kunt kijken op alle streamingdiensten. Bekijk alle overzichten van de films en series op alle streamingdiensten op Gids.tv.

Maj. Gale 'Buck' Cleven
Het verhaal speelt zich af in de Tweede Wereldoorlog. Een speciale eenheid van de Amerikaanse, luchtmacht wordt gevormd door elf mannen, die kilometers boven de grond achter de vijandelijke linies in een bommenwerper betrokken zijn bij tijdens de zogeheten 'daglichtbombardementen' door de geallieerden op Duitsland, die van medio 1942 tot het einde van de Tweede Wereldoorlog plaatsvinden. Zo nemen de geallieerde strijdkrachten het op tegen de zwermen Duitse jagers van Hitler.

Uitzendschema - Masters of the Air

  • vr. 26 januari: première (aflevering 1)
  • vr. 26 januari: aflevering 2
  • vr. 2 februari: aflevering 3
  • vr. 9 februari: aflevering 4
  • vr. 16 februari: aflevering 5
  • vr. 23 februari: aflevering 6
  • vr. 1 maart: aflevering 7
  • vr. 8 maart: aflevering 8
  • vr. 15 maart finale (aflevering 9)

Waarom kijken?
Staan de legendarische oorlogseries Band of Brothers en The Pacific nog steeds op je netvlies en ben je fan van aangrijpende en actievolle oorlogseries? Dan mag je dit niet missen. Wederom een productie die bijna niet tegen kan vallen. Mocht dat onverhoopt toch wel zo zijn? De twee andere series zijn nu in zijn geheel te zien op Netflix.

De cast van de serie 'Masters of the Air'

Cast
Naast Austin Butler (Elvis) zijn ook Callum Turner, Anthony Boyle, Nate Mann, Rafferty Law, Barry Keoghan, Josiah Cross, Branden Cook en Ncuti Gatwa te zien in deze serie. Deze productie is gemaakt door John Orloff.

Vanaf 26 januari 2024 is de serie Masters of the Air te zien op Apple TV+. Op deze streamingdienst verschijnen wekelijks nieuwe afleveringen. Genre: drama, thriller, actie. Deze serie bevat 9 afleveringen van rond het uur.

Actuele video's

Meer actuele video's