Feyenoord - PSV live op tv en online (KNVB Beker)

Feyenoord - PSV live op tv en online (KNVB Beker)
Spannende wedstrijd in De Kuip

Sport :

Op woensdag 24 januari spelen Feyenoord en PSV in de achtste finale van de KNVB Beker tegen elkaar in De Kuip in Rotterdam. De wedstrijd wordt om 20.00 uur live uitgezonden op het open kanaal Star Channel en op ESPN (1).

Samenvatting en hoogtepunten Feyenoord - PSV

De samenvatting hierboven is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Feyenoord
Feyenoord won in de tweede ronde van de KNVB Beker met 2-1 van FC Utrecht en moesten door de afgelastte wedstrijd even wachten tot ze hun tegenstander voor de achtste finales wisten. Sinds vorige week weten ze het: de nummer 2 van de Eredivisie neemt het op tegen de (vrijwel) ondoordringbare koploper. De laatste keer dat de twee teams elkaar troffen in de beker was in 2017, in de kwartfinales.

Bekijk het complete speelschema van Feyenoord.

PSV
Ter vergelijking: in 2017 stonden er twee spelers op het veld die ook nu nog in de twee selecties zitten: Luuk de Jong en Bart Nieuwkoop (die inviel in de 80ste minuut). In de kwartfinale werd het uiteindelijk 2-1 voor de Rotterdammers, waarna ze doorstoomde naar de finale en ook de beker won door AZ te verslaan. Zien we een herhaling van zetten of is nu PSV de sterkste?

Bekijk het complete speelschema van PSV.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 19.00 uur op ESPN. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses (vanaf 21.55 uur) te zien op ESPN.

Feyenoord - PSV is woensdag 24 januari om 20.00 uur live te zien op Star Channel en ESPN. Online zijn doelpunten, hoogtepunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's