Streamen of skippen: Mr. & Mrs. Smith is onderhoudende serie met intrigerende missies en vleugje humor

Streamen of skippen: Mr. & Mrs. Smith is onderhoudende serie met intrigerende missies en vleugje humor
Amazon Original met gast- en glansrol van John Turturro

Film :

Van het concept uit de film Mr. & Mrs. Smith met het illustere koppel 'Brangelina' dat inmiddels allang met slaande ruzie uit elkaar is, is een serie gemaakt die nu te zien is op Prime Video. De serie heeft een iets andere insteek en de vraag is dan ook: is Mr. & Mrs. Smith net zo goed als de film uit 2005?

Gids.tv geeft je regelmatig de beste tips over welke films en series je kunt kijken op alle streamingdiensten. Bekijk alle overzichten van de films en series op alle streamingdiensten op Gids.tv.

Mr. & Mrs. Smith
Twee eenzame vreemden krijgen een baan bij een mysterieus spionagebureau dat hen een glorieus leven vol rijkdom, wereldreizen en een droomhuis in Manhattan biedt. Het addertje onder het gras: ze moeten een nieuwe identiteit aannemen in een gearrangeerd huwelijk als meneer en mevrouw John en Jane Smith. Nu ze aan elkaar gekoppeld zijn, voeren John en Jane elke week een missie met een hoog risico uit. Dit complexe undercoververhaal wordt nog ingewikkelder als ze echte gevoelens voor elkaar blijken te krijgen.

Mr. & Mrs. Smith- streamen of skippen?

Hieronder volgt een spoilervrije recensie van de eerste twee afleveringen van de serie.

Wat wij er van vinden
Mr. & Mrs. Smith begint spannend en dat zet de toon voor het vervolg. De dialogen tussen de pasgetrouwde spionnen die elkaar nog moeten leren kennen halen het tempo in het verhaal hier en daar wat omlaag. De onverwachte missies die de twee moeten uitvoeren maken het plot weer helemaal levendig. Het improvisatievermogen wordt op de proef gesteld en dat geeft intrigerende situaties. Met een vleugje humor erbij is Mr. & Mrs. Smith beslist een onderhoudende serie.

Beoordeling van Gids.tv: ★★★½
Een glansrijke rol van John Turturro, onder andere bekend van de onnavolgbare film The Big Lebowski van de gebroeders Coen, is altijd de moeite waard, hoe kortdurend zijn optreden ook is.

De gehele serie Mr. & Mrs. Smith is nu te bingen bij Prime Video. Ontwikkeld door: Donald Glover, Francesca Sloane. Cast: Maya Erskine, Donald Glover, Paul Dano, Katrina Canillas en John Turturro. Genre: actie, komedie. Tijdsduur: 8 afleveringen van 42-64 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's