Rob & Wijnand Carnaval Countdown is zaterdagavond te zien op NPO 3

Rob & Wijnand Carnaval Countdown is zaterdagavond te zien op NPO 3
Met onder anderen Lex Uiting en Lamme Frans

Kijktip :

Ook als je thuis zit dit weekend kun je gewoon Carnaval vieren. Het enige wat je hoeft te doen is overschakelen naar NPO 3, hier kun je zaterdag 10 februari op de late avond kijken naar de Rob & Wijnand Carnaval Countdown.

Rob & Wijnand Carnaval Countdown gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Lex Uiting en Lamme Frans
Bij de Rob & Wijnand Carnaval Countdown presenteren de dj's Rob Janssen en Wijnand Speelman een feestavond in poppodium 013 in Tilburg vol liveoptredens van carnavalsartiesten. Ook deze keer zijn er weer allerlei artiesten van de partij die er een groot feest van maken, waaronder Lex Uiting en Lamme Frans.

Jong talent
Verder staan ook onder meer John Tana, de gebroeders Rossig, Huub Hangop, Veul Gère en Gullie op het grote podium. Er kon ook worden gestemd op nieuw talent, wat onbekendere carnavalsartiesten konden zo een optreden winnen bij dit grootse feest. Naast de meezingers staat het feest uiteraard ook in het teken van de polonaise en wordt er meer dan genoeg drank geschonken.

Rob & Wijnand Carnaval Countdown is zaterdag 10 februari om 23.40 uur te zien op NPO 3. Na afloop kun je Rob & Wijnand Carnaval Countdown terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's