Carnavalshart: Cas volgt overleden vader op als prins van Pothuusbrug

Carnavalshart: Cas volgt overleden vader op als prins van Pothuusbrug

<em>Carnavalshart</em>: Cas volgt overleden vader op als prins van Pothuusbrug Maandag gaat het nieuwe seizoen van Carnavalshart van start, maar de uitzendingen zijn niet alleen maar feestelijk. Harrie de Greeff overleed vorig jaar op carnavalszaterdag aan een hartstilstand. Vervolgens werd zijn zoon Cas de nieuwe prins van Pothuusbrug, zoals Grave tijdens Carnaval wordt genoemd. Het moet een groot feest worden, maar het eerbetoon van Cas aan zijn vader maakt ook de nodige emoties los. Bekijk de video van Carnavalshart hieronder. Het nieuwe seizoen van Carnavalshart is vanaf maandag 5 februari elke werkdag om 18.30 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Carnavalshart terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Katholiek KRO-NCRV (@katholiek.kroncrv) Zien: Richard Groenendijk scoort als Jopie Parlevliet met nieuw (carnavals)nummer (video) Bekijk deze video » Brabanders over carnaval: 'Feestvierders van boven de rivieren, blijf gewoon thuis!' (video) Bekijk deze video » Carnavalshit voor Gerard Ekdom: 'Tief, tief, tief, tief, tiefschnee!'? Bekijk deze video »
Maandag 5 februari om 14:32

Maandag gaat het nieuwe seizoen van Carnavalshart van start, maar de uitzendingen zijn niet alleen maar feestelijk. Harrie de Greeff overleed vorig jaar op carnavalszaterdag aan een hartstilstand. Vervolgens werd zijn zoon Cas de nieuwe prins van Pothuusbrug, zoals Grave tijdens Carnaval wordt genoemd. Het moet een groot feest worden, maar het eerbetoon van Cas aan zijn vader maakt ook de nodige emoties los.

Bekijk de video van Carnavalshart hieronder.

Het nieuwe seizoen van Carnavalshart is vanaf maandag 5 februari elke werkdag om 18.30 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Carnavalshart terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's