Slot Camping de wildernis zie je maandag bij SBS6: wie winnen geld met dierenfoto’s?

Slot Camping de wildernis zie je maandag bij SBS6: wie winnen geld met dierenfoto’s?
Gezinnen strijden tegen elkaar op safari

Kijktip :

Maandag 19 februari is het bij SBS6 tijd voor de laatste aflevering van Camping de wildernis. De kandidaten krijgen nog één kans om geld te verdienen.

Safari in het donker
In deze laatste aflevering van Camping de wildernis is te zien dat de gasten voor de laatste keer op safari gaan en deze keer in het donker. Het is de laatste kans om hun score op te vijzelen, want na twee weken vakantie op de Hollandse camping in Afrika is de vraag: wie heeft het hoogste bedrag bij elkaar gefotografeerd? Johnny de Mol onthult de uitslag.

Wie wint geldbedrag?
In dit realityprogramma moesten de gezinnen zo veel mogelijk wilde dieren fotograferen. Hoe zeldzamer het dier, hoe meer geld ze verdienen. Na acht afleveringen gaat het gezin dat het meeste geld bij elkaar heeft gefotografeerd met het viervoudige van dit bedrag naar huis. Het charmante echtpaar Dirk en Jolanda, en drie powervrouwen Judith, Melanie en Nathalie doen mee. Moeder Katja en dochter Lola zijn ook van de partij, evenals de ras-Hagenezen Michel en Annette met dochter Jemaica.

De finale van Camping de wildernis is maandag 19 februari om 20.30 uur te zien op SBS6. Alle afleveringen zijn terug te kijken via Prime Video, je kunt de beste fragmenten van Camping de wildernis terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's