Exclusief: Johnny de Mol ruikt aan olifantenpoep op Camping de Wildernis

Exclusief: Johnny de Mol ruikt aan olifantenpoep op Camping de Wildernis

Exclusief: <em>Johnny de Mol</em> ruikt aan olifantenpoep op <em>Camping de Wildernis</em> SBS6 deelt exclusieve beelden van Camping de Wildernis. In Camping De Wildernis moeten vier Nederlandse gezinnen die 'nooit verder zijn geweest dan de camping in Nederland' overnachten op een camping midden in de natuur van Botswana. Johnny, die het programma presenteert, is op zoek naar wilde dieren. OlifantenpoepJohnny is op zoek naar een olifant. En die gaat hij zeker vinden aangezien hij een verse hoop olifantenpoep ziet liggen. Hij ruikt eraan en verwacht dat de olifanten in de buurt zijn: "Misschien komen we hem zo nog wel tegen." Ook de poepende nijlpaarden maken indruk, vooral op de Haagse familie Adam. Camping de wildernis is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Alle afleveringen zijn terug te kijken via Prime Video, je kunt de beste fragmenten van Camping de wildernis terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) Bekijk ook Camping de Wildernis over ruft handel en scheetjes vangen (video) Bekijk deze video » Camping de Wildernis: poepende nijlpaard maakt indruk op Haagse Michel Bekijk deze video »
Dinsdag 30 januari om 10:23

SBS6 deelt exclusieve beelden van Camping de Wildernis. In Camping De Wildernis moeten vier Nederlandse gezinnen die 'nooit verder zijn geweest dan de camping in Nederland' overnachten op een camping midden in de natuur van Botswana. Johnny, die het programma presenteert, is op zoek naar wilde dieren.

Olifantenpoep
Johnny is op zoek naar een olifant. En die gaat hij zeker vinden aangezien hij een verse hoop olifantenpoep ziet liggen. Hij ruikt eraan en verwacht dat de olifanten in de buurt zijn: "Misschien komen we hem zo nog wel tegen." Ook de poepende nijlpaarden maken indruk, vooral op de Haagse familie Adam.

Camping de wildernis is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Alle afleveringen zijn terug te kijken via Prime Video, je kunt de beste fragmenten van Camping de wildernis terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's