Camping de Wildernis over ruft handel en scheetjes vangen (video)

Camping de Wildernis over ruft handel en scheetjes vangen (video)

<em>Camping de Wildernis</em> over <em>ruft handel</em> en scheetjes vangen (video) Ook dit gezin, dat nooit verder is gekomen dan een camping in Nederland, moet plotseling overnachten op een camping midden in de natuur van Botswana. Ze hebben de leukste gesprekken en avonturen. Gesprekken over scheetjes laten dat is heel normaal. Bekijk hieronder een fragment waarin de ruft-handel wordt besproken. Camping de wildernis is vanaf maandag 1 januari wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Alle afleveringen zijn terug te kijken via Prime Video, je kunt de beste fragmenten van Camping de wildernis terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) Bekijk ook Johnny ontevreden op Camping De Wildernis: "Beter schijthok dan de crew" Bekijk deze video » Maandag in Camping de Wildernis: Katja en Lola krijgen een nacht vol uitdagingen Bekijk deze video »
Maandag 22 januari om 15:09

Ook dit gezin, dat nooit verder is gekomen dan een camping in Nederland, moet plotseling overnachten op een camping midden in de natuur van Botswana. Ze hebben de leukste gesprekken en avonturen. Gesprekken over scheetjes laten dat is heel normaal. Bekijk hieronder een fragment waarin de ruft-handel wordt besproken.

Camping de wildernis is vanaf maandag 1 januari wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Alle afleveringen zijn terug te kijken via Prime Video, je kunt de beste fragmenten van Camping de wildernis terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's