Camping de Wildernis: poepende nijlpaard maakt indruk op Haagse Michel

Camping de Wildernis: poepende nijlpaard maakt indruk op Haagse Michel

<em>Camping de Wildernis</em>: <em>poepende nijlpaard</em> maakt indruk op Haagse <em>Michel</em> In Camping De Wildernis moeten vier Nederlandse gezinnen die 'nooit verder zijn geweest dan de camping in Nederland' overnachten op een camping midden in de natuur van Botswana. Ze komen oog in oog te staan met de wilde dieren, zo ook met een poepende Nijlpaard. Familie Adam is onder de indruk. Bekijk het fragment hieronder. DiareeMichel en dochter Jemaica proberen het poepende Nijlpaard vast te leggen: "Hij is aan het schijten nu!", roept Michel. Jemaica heeft het dier op beeld gekregen alleen niet scherp... Helaas zie je geen poep op beeld, en dat komt volgens Michel omdat het dier aan de diaree zit. Bekijk het fragment hieronder. Camping de wildernis is vanaf maandag 1 januari wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Alle afleveringen zijn terug te kijken via Prime Video, je kunt de beste fragmenten van Camping de wildernis terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) Bekijk ook Maandag in Camping de Wildernis: Katja en Lola krijgen een nacht vol uitdagingen Bekijk deze video » Camping de Wildernis over ruft handel en scheetjes vangen (video) Bekijk deze video »
Maandag 29 januari om 13:54

In Camping De Wildernis moeten vier Nederlandse gezinnen die 'nooit verder zijn geweest dan de camping in Nederland' overnachten op een camping midden in de natuur van Botswana. Ze komen oog in oog te staan met de wilde dieren, zo ook met een poepende Nijlpaard. Familie Adam is onder de indruk. Bekijk het fragment hieronder.

Diaree
Michel en dochter Jemaica proberen het poepende Nijlpaard vast te leggen: "Hij is aan het schijten nu!", roept Michel. Jemaica heeft het dier op beeld gekregen alleen niet scherp... Helaas zie je geen poep op beeld, en dat komt volgens Michel omdat het dier aan de diaree zit. Bekijk het fragment hieronder.

Camping de wildernis is vanaf maandag 1 januari wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Alle afleveringen zijn terug te kijken via Prime Video, je kunt de beste fragmenten van Camping de wildernis terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's