Heerlijke actiefilm Kingsman: The Golden Circle woensdag te zien op Veronica

Heerlijke actiefilm Kingsman: The Golden Circle woensdag te zien op Veronica
Ook te streamen via Pathé Thuis en iTunes

Kijktip :

Na het daverende succes van Kingsman: The Secret Service besloten de Britse makers er snel een vervolg aan vast te knopen. In 2017 verscheen Kingsman: The Golden Circle in de bioscopen, een uitstekend vervolg. De film is woensdag te zien op Veronica en je kunt Kingsman: The Golden Circle streamen via onder meer Pathé Thuis en iTunes.

Het verhaal
Geheim agenten Eggsy (gespeeld door Taron Egerton) en Merlin (Mark Strong) worden in deze film naar de Verenigde Staten gestuurd. Daar is het hoofdkwartier van de geheime organisatie 'Kingsman' verwoest door een grote aanslag. Wanneer ze een grondig onderzoek beginnen naar de daders achter de aanslag, ontdekt het duo dat er ook een Amerikaanse variant op hun geheime organisatie is: de 'Statesman'. Deze groep geheim agenten wordt geleid door de succesvolle, maar brute cowboy Champagne (Jeff Bridges).

Beoordeling Gids.tv: ★★★½
In de eerste Kingsman-film kon regisseur Matthew Vaughn al terugvallen op een enorme sterrencast, maar in deel twee zijn er weer een aantal fantastische acteurs aan toegevoegd. Onder anderen Julianne Moore, Halle Berry, Channing Tatum, Jeff Bridges, Emily Watson en Michael Gambon maken in deze film hun opwachting, en zelfs Elton John (die zichzelf speelt) komt voorbij. De film zelf is misschien iets minder sterk dan het geweldige eerste deel, maar ook nu is het weer genieten van de spetterende actie en de vele komische momenten die voorbij komen.

Cast
Naast Taron Egerton (Rocketman) en Colin Firth (1917) zijn ook Julianne Moore (Still Alice) en Mark Strong (Cruella) te zien in Kingsman: The Golden Circle. Deze film is geregisseerd door Matthew Vaughn (Kick-Ass).

De film Kingsman: The Golden Circle (2017) wordt beoordeeld met een 6,7 op IMDb en is woensdag 29 september om 20.30 uur te zien op Veronica. Genre: actie, comedy. Speelduur: 141 minuten.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Heerlijke actiefilm Kingsman: The Golden Circle woensdag te zien op Veronica of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV