Stefan Raatgever over schorsing Joost Klein: 'Hij zit in grote problemen' (video)

Stefan Raatgever over schorsing Joost Klein: 'Hij zit in grote problemen' (video)

Vrijdag 10 mei om 19:10

Stefan Raatgever over schorsing <em>Joost Klein</em>: 'Hij zit in grote problemen' (video) Stefan Raatgever belde vrijdagmiddag in bij Evers & Co om te praten over de voorlopige schorsing van Joost Klein bij het Eurovisie Songfestival. 'Hij zit in grote problemen.' IncidentEr zou achter de schermen 'een incident' hebben plaatsgevonden, meldde de organisatie van het Eurovisie Songfestival vrijdagmiddag. Wat dat precies is, is niet officiëel duidelijk, maar volgens Zweedse media zou het gaan om een incident met een mediapersoon. Volgens Stefan Raatgever is de kans aanwezig dat Joost Klein niet meer optreedt op het Eurovisie Songfestival, maar het is nog afwachten. Bekijk de video van Evers & Co hierboven. Eurovisie Songfestival 2024: Nemo (Zwitserland) blaast publiek omver in Malmö (video) Bekijk deze video » Eurovisie Songfestival 2024: Griekenland gooit hoge ogen met spetterend optreden (video) Bekijk deze video » Songfestival: zo blij reageert Joost Klein als hij door is naar finale Bekijk deze video » Opmerkelijk: repetitie Joost Klein voor finale Songfestival overgeslagen Bekijk deze video »
TV :

Stefan Raatgever belde vrijdagmiddag in bij Evers & Co om te praten over de voorlopige schorsing van Joost Klein bij het Eurovisie Songfestival. 'Hij zit in grote problemen.'

Incident
Er zou achter de schermen 'een incident' hebben plaatsgevonden, meldde de organisatie van het Eurovisie Songfestival vrijdagmiddag. Wat dat precies is, is niet officiëel duidelijk, maar volgens Zweedse media zou het gaan om een incident met een mediapersoon. Volgens Stefan Raatgever is de kans aanwezig dat Joost Klein niet meer optreedt op het Eurovisie Songfestival, maar het is nog afwachten.

Bekijk de video van Evers & Co hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's