Update: Joost Klein mag vanavond niet optreden voor de jury (video)

Update: Joost Klein mag vanavond niet optreden voor de jury (video)

Vrijdag 10 mei om 20:40

Update: <em>Joost Klein</em> mag vanavond niet optreden voor de jury (video) De Nederlandse songfestivalinzending Joost Klein repeteert voorlopig niet voor de finale. Ook zal hij vanavond niet optreden voor de jury. Tijdens de jury-show wordt een eerdere opname gebruikt. FinaleOf Joost Klein morgen in de finale van het Eurovisie Songfestival staat, is nog niet bekend. De European Broadcasting Union (EBU) doet onderzoek naar een "incident" rond de Fries, staat in een verklaring van de omroepenkoepel. En deze is nog niet afgerond. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Songfestival: zo blij reageert Joost Klein als hij door is naar finale Bekijk deze video » Opmerkelijk: repetitie Joost Klein voor finale Songfestival overgeslagen Bekijk deze video » Stefan Raatgever over schorsing Joost Klein: 'Hij zit in grote problemen' (video) Bekijk deze video »
Songfestival :

De Nederlandse songfestivalinzending Joost Klein repeteert voorlopig niet voor de finale. Ook zal hij vanavond niet optreden voor de jury. Tijdens de jury-show wordt een eerdere opname gebruikt.

Finale
Of Joost Klein morgen in de finale van het Eurovisie Songfestival staat, is nog niet bekend. De European Broadcasting Union (EBU) doet onderzoek naar een "incident" rond de Fries, staat in een verklaring van de omroepenkoepel. En deze is nog niet afgerond.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's