Songfestival: zo blij reageert Joost Klein als hij door is naar finale

Songfestival: zo blij reageert Joost Klein als hij door is naar finale

<em>Songfestival</em>: zo blij reageert Joost Klein als hij door is naar finale Bekijk in de video hierboven: de hoogtepunten van de tweede halve finale van het Songfestival met Joost Klein Joost Klein is door naar de grote finale van het Eurovisie Songfestival en daar is de zanger dolgelukkig mee. In de beelden is te zien hoe blij de zanger reageert als hij te horen krijgt dat ze zaterdag nog een keer mogen optreden met de knaller Europapa. Ook zie je in de video hoe de commentatoren losgaan met hakken in hun hokjes tijdens de liveshow van Joost Klein… Bekijk de Songfestival-beelden hieronder. Op zaterdag 11 mei staat Joost Klein in de finale van het Eurovisie Songfestival. Je kunt alles rond het Eurovisie Songfestival 2024 volgen via Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Eurovisie Songfestival (@songfestival.avrotros) Tweede halve finale Songfestival met Joost Klein: bekijk hier de hoogtepunten Bekijk deze video » Kijkcijfers donderdag: halve finale Songfestival met Joost Klein gigantisch populair Bekijk deze video » Krijgt Joost Klein zijn eigen metrostation in Rotterdam? (video) Bekijk deze video »
Songfestival :
Vrijdag 10 mei om 14:21

Bekijk in de video hierboven: de hoogtepunten van de tweede halve finale van het Songfestival met Joost Klein

Joost Klein is door naar de grote finale van het Eurovisie Songfestival en daar is de zanger dolgelukkig mee. In de beelden is te zien hoe blij de zanger reageert als hij te horen krijgt dat ze zaterdag nog een keer mogen optreden met de knaller Europapa. Ook zie je in de video hoe de commentatoren losgaan met hakken in hun hokjes tijdens de liveshow van Joost Klein…

Bekijk de Songfestival-beelden hieronder.

Op zaterdag 11 mei staat Joost Klein in de finale van het Eurovisie Songfestival. Je kunt alles rond het Eurovisie Songfestival 2024 volgen via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's