Poor Things

Poor Things (2023)

A Film By Yorgos Lanthimos

[7.9 / 10]

Nu in de bioscoop

Poor Things (2023)

Recensies van Poor Things

Door Niels van Arkel
7.9 255.203 stemmen

Poor Things kijken

Bioscoop Vanaf 08-02-2024

Poor Things NIEUWS

Poor Things TRAILER

Bekijk hier de trailer van Poor Things

Poor Things SYNOPSIS

Het verhaal gaat over de fantastische evolutie van Bella Baxter (Emma Stone), een jonge vrouw die weer tot leven is gewekt door de briljante en onorthodoxe wetenschapper Dr. Godwin Baxter (Willem Dafoe). Bella leeft een beschermd bestaan bij Baxter en is zeer leergierig. Ze is hongerig naar kennis over de wereld die ze mist en gaat er daarom vandoor met Duncan Wedderburn (Mark Ruffalo), een gladde en losbandige advocaat. Ze beleven een wervelend avontuur in onze wereld. Bella is vrij van vooroordelen die bestaan in haar tijd en daarom groeit ze standvastig in haar doel om op te staan voor gelijkheid en bevrijding.

Poor Things is een Ierse, Amerikaanse en Britse romantische sciencefictionfilm uit het jaar 2023. Deze productie is geregisseerd door Yorgos Lanthimos (bekend van de films 'The Favourite' en 'The Lobster'). Met Emma Stone, Mark Ruffalo, Ramy Youssef en Willem Dafoe in de hoofdrollen.

Deze nieuwe film van de gevierde regisseur Yorgos Lanthimos met actrice Emma Stone in de hoofdrol, is zeer enthousiast ontvangen op het filmfestival van Venetië 2023, en kreeg een staande ovatie.