Streamingrecensie: The Good Doctor seizoen 6 nu te zien op Videoland

Streamingrecensie: The Good Doctor seizoen 6 nu te zien op Videoland
Hoe gaat het verder met Shaun Murphy (Freddie Highmore)?

Film :

Vanaf 19 december staat de eerste aflevering van The Good Doctor seizoen 6 op Videoland. Hoe vergaat het Shaun Murphy in het prestigieuze San Jose St. Bonaventure Hospital? Verontrustend nieuws veroorzaakt een fout bij Shaun. Gaat dit het einde van zijn carrière betekenen? De eerste aflevering van The Good Doctor seizoen 6 staat nu op Videoland.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

San Jose St. Bonaventure Hospital
Deze serie gaat over Shaun Murphy, een zeer getalenteerde chirurg met autisme. Na een moeilijke jeugd verhuist hij naar een andere stad, waar hij solliciteert bij een ziekenhuis. Hij mag er gaan werken, en maakt al snel grote indruk met zijn gedisciplineerde werkwijze en zijn af en toe verrasende aanpak.

Beoordeling van Gids.tv: ★★★★

Entertainment-score: 79% | IMDb ★ 8,1

Deze recensie gaat over de eerste aflevering van The Good Doctor seizoen 6.

Deze ziekenhuisserie scoort goed, zowel in de Verenigde Staten als op Videoland in Nederland. Het vijfde seizoen eindigde vorig jaar met een dikke cliffhanger: Lim en Villanueva werden in de finale neergestoken door de ex van Villanueve en verkeren aan de start van seizoen zes in groot levensgevaar. De eerste aflevering heet 'Afterparty' en elke maandag volgt er een nieuwe aflevering. Een dramaserie van grote kwaliteit mede door hoofdpersonage Shaun, briljant vertolkt door acteur Freddie Highmore. Ook dit seizoen is weer om te smullen. 4 sterren.

Cast
Naast Freddie Highmore (Way Down) zijn Richard Schiff, Antonia Thomas, Hill Harper, Christina Chang, Fiona Gubelmann, Will Yun Lee en Paige Spara te zien in deze serie. Deze productie is gemaakt door David Shore (House M.D.)

Bron: Videoland

Vanaf 19 december 2022 staat de eerste aflevering van The Good Doctor seizoen 6 op Videoland. Genre: drama. Dit seizoen bevat 22 afleveringen van ongeveer 40 minuten. Elke week verschijnt er een nieuwe aflevering. De eerste vijf seizoenen zijn al te zien op Videoland.

Actuele video's

Meer actuele video's