Nieuw op Videoland: deze films en series zijn nieuw in december 2022

Nieuw op Videoland: deze films en series zijn nieuw in december 2022
Met onder meer Sleepers

Kijktip :

Het is weer tijd voor de laatste maand van het jaar: de cadeautjes worden ingepakt, de kerstbomen worden opgetuigd en de oliebollen en het kerstdiner worden langzaam voorbereid. Een lekkere serie of een filmpje passen daar uitstekend bij. Om je te helpen bij de keuzes, zet Gids.tv de belangrijkste releases op een rij.

Bekijk hier het complete overzicht van films en series die je kunt streamen en kijken in december 2022.

Kijktips van Gids.tv

Sleepers (1 december)

Videoland

Robert den Hoog in 'Sleepers'. Bron: Videoland
De serie vertelt het keiharde verhaal van corrupte agent Martin, die manoeuvreert tussen de onderwereld van Utrecht en de bovenwereld van de recherche. Bekijk hier waar je vanaf 1 december Sleepers kunt streamen.

Apocalypse Now [Final Cut] (1 december)

Martin Sheen in 'Apocalypse Now'. Bron: MGM
Captain Benjamin L. Willard wordt tijdens de Vietnam oorlog aangesteld om de verloren geraakte Kolonel Kurtz op te sporen. Kurtz houdt zich ergens in de bossen van Cambodja op waar hij een eigen kolonie heeft gesticht. Lees hier waar je Apocalypse Now kunt kijken.

Foodies (12 december)

Videoland

Sanne Vogel en Sinan Eroglu in 'Foodies'. Bron: Goldman Film
Het verhaal gaat over de 32-jarige Sam. Ze is een zeer populaire foodblogger die al van kinds af aan haar eigen kookboek wil schrijven. Als zij per ongeluk een negatieve recensie schrijft over het restaurant van de jonge gepassioneerde chef en ook degene waar zij hevig verliefd op is geworden, werkt ze zichzelf steeds verder in de grote problemen. Lees hier waar je vanaf 12 december Foodies kunt kijken.

Gomorra, S5 (15 december)

Videoland

De clan van Camorra Savastno staat onder leiding van Pietro, gevreesd en gerespecteerd door iedereen en de invloedrijkste persoon in Napels. Hij vertrouwt op zijn rechterhand Ciro Dï Marzio, die zijn leven voor Pietro zou geven. Pietro's zoon Genny is nog niet klaar om de leiding van zijn vader over te nemen. Bekijk hier waar je Gomorra kunt streamen.

The Good Doctor, S6 (16 december)

Videoland

Dr. Shaun Murphy (Highmore), een jonge chirurg met autisme en het savant-syndroom, verruilt in ‘The Good Doctor’ het rustige plattelandsleven voor de prestigieuze chirurgische eenheid van het St. Bonaventure-ziekenhuis in San José. Bekijk hier waar je The Good Doctor kunt streamen.

The Very Excellent Mr. Dundee (22 december)

Videoland

John Cleese, Paul Hogan en Chevy Chase in 'The Very Excellent Mr. Dundee'. Bron: Lionsgate
Paul Hogan alias 'Crocodile Dundee' is terug! Hogan staat op het punt om tot ridder geslagen te worden voor zijn verdiensten als komiek. Hij zegt tegen zijn manager dat hij niets mag doen om dit in de war te brengen. Hij wordt terug in de schijnwerpers gezet en probeert zijn lelijk beschadigde reputatie te herstellen. Lees hier waar je vanaf 22 december The Very Excellent Mr. Dundee kunt kijken.

Bon Bini Holland 3 (30 december)

Videoland

Jandino Asporaat als Judeska in 'Bon Bini Holland 3'. Bron: WW Entertainment
Wanneer Robertico zich voordoet als eigenaar van F.C. Kip wordt het kiprestaurant overgenomen door de Amerikaanse fastfood gigant Wicked Chicken. The American Dream lijkt voor iedereen werkelijkheid te worden, maar eenmaal in New York lopen de zaken anders dan gepland. Lees hier waar je vanaf 30 december Bon Bini Holland 3 kunt kijken.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV