No way back: de grote finale gemist? | Gids.tv

No way back: de grote finale gemist?
Amusement

SBS 6
2024-02-25 20:30:00
Tip

Uitzending van No way back gemist? Het einde van No Way Back nadert en de spanning stijgt zaterdag tot grote hoogte. Het is tijd voor de finale, welke kandidaten weten de eindstreep te halen en wie verdient het meeste geld?

100.000 euro
In het programma worden avonturiers getest op mentale veerkracht, strategie en uithoudingsvermogen tijdens een loodzware tocht door de wildernis van Noorwegen. Er staat maar liefst 100.000 euro op het spel, er zijn twee manieren om geld te winnen: achterblijven in één van de vier kampen, of de finish halen. Hoeveel een kamp waard is, wordt pas onthuld als de avonturiers er arriveren. De finish is het meeste waard: 50.000 euro.

Winnende strategie
Terwijl in de grote finale de klok tikt, moeten de finalisten een belangrijke keuze maken: zijn ze sneller alleen of hebben ze meer aan de hulp van elkaar? Wie heeft de kracht, de slimheid en het doorzettingsvermogen om als winnaar uit de bus te komen? Ondertussen wachten de kampen in spanning af. Want als de avonturiers niet op tijd komen, verdubbelt de waarde van hun kamp. Wat is uiteindelijk de winnende strategie van No Way Back? Bekijk deze aflevering van No way back hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van No Way Back

No way back video's

No way back TV-Nieuws