Live: Nederland - Gibraltar (EK-kwalificatie) gemist? | Gids.tv

Live: Nederland - Gibraltar (EK-kwalificatie) gemist?
Sport

NPO 3
2023-03-27 20:23:00
Tip

Uitzending van NOS EK-kwalificatie: Nederland - Gibraltar (voorbeschouwing en eerste helft) gemist? Voorbeschouwing om 20.20 uur, live verslag vanaf 20.45 uur. Ronald Koeman was om het maar eens voorzichtig te zeggen niet de gelukkigste bondscoach: hij zag het Nederlands elftal reddeloos ten onder gaan tegen Frankrijk. Natuurlijk hebben ze nu kans een klein beetje revanche te nemen.

Blamage
De rentree van bondscoach Koeman eindigde afgelopen vrijdag in een regelrechte blamage. In het Stade de France was het Franse elftal van Didier Deschamps met 4-0 te sterk. Zelfs de troosttreffer werd niet gemaakt: Memphis Depay miste een penalty in de laatste minuten van de wedstrijd.

Gibraltar
De tegenstander van Oranje in deze tweede kwalificatiewedstrijd is zeker niet de beste uit de poule: Gibraltar verloor vrijdag ook in de eerste wedstrijd, namelijk met 0-3 van Griekenland. Ook in directe duels verloor Nederland ook nog niet van Gibraltar: zowel thuis (6-0) als uit (7-0) won Nederland met grote cijfers tijdens de WK22-kwalificatiewedstrijden. Bekijk deze aflevering van NOS EK-kwalificatie: Nederland - Gibraltar (voorbeschouwing en eerste helft) hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van NOS Studio Sport

NOS EK-kwalificatie: Nederland - Gibraltar (voorbeschouwing en eerste helft) video's

NOS EK-kwalificatie: Nederland - Gibraltar (voorbeschouwing en eerste helft) TV-Nieuws