Nieuw: Op de Matrix gemist? | Gids.tv

Nieuw: Op de Matrix gemist?
Amusement

NPO 3
2023-12-04 22:31:00
Tip

Uitzending van Op de Matrix gemist? Op de matrix is een nieuwe BNNVARA-talkshow onder leiding van Mandy Woelkens en Annefleur Schipper. Het draait om alle informatie rond popcultuur die we op ons afgevuurd krijgen. Op de matrix is vanaf maandag 4 december te zien op NPO 3.

Welke content is de moeite waard?
Dagelijks wordt er heel wat ‘geswiped’ en ‘gescrolld’ langs Instagram stories, muziek, filmtrailers, verslavende series, fashion, tech, crime, podcasts, memes en bizarre Tiktok-recepten. Trends en algoritmes spelen de hoofdrol in ons online leven; het bepaalt hoe wij naar de wereld kijken, hoe we communiceren en hoe we ons gedragen. Deze talkshow gaat over welke content de moeite waard is om te kijken, lezen, luisteren of spelen, en ook wat vooral niet…

Oordeel met hulp van matrix
In Op de matrix bespreken gastredacteuren, onder leiding van presentatoren Mandy Woelkens en Annefleur Schipper, het popcultuur-nieuws van het moment. Ze bespreken het niet alleen, maar beoordelen het ook door het op een matrix te plaatsen. Is het highbrow of trash? Iconic of cringe? Van Britney tot Boer zoekt Vrouw, van Drake tot Jade Anna. Journalistiek, scherp, grappig én altijd met een open blik. Onder anderen Nesim El Ahmadi, Doortje Smithuijsen, Herre Hettema, Carmen Felix, Yousef Gnaoui, Max Terpstra en Vic Cle te zien in de studio. Bekijk deze aflevering van Op de Matrix hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Op de matrix

Op de Matrix video's

Op de Matrix TV-Nieuws