Op1: Coen Verbraak over het nieuwe programma ‘Over Leven’ gemist? | Gids.tv

Op1: Coen Verbraak over het nieuwe programma ‘Over Leven’ gemist?
Nieuws, Informatief, Nieuws/actualiteiten

NPO 1
2022-09-06 22:42:00
Actueel

Uitzending van Op1 gemist? Elke werkdag kunnen we kijken naar de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij Op1.

Onderwerpen van dinsdag 6 september.

  • Wat maakt het leven de moeite waard? Programmamaker Coen Verbraak interviewt in zijn nieuwe programma ‘Over Leven’ verschillende gasten over de kwetsbaarheid van het leven. Hij spreekt onder andere actrice Margôt Ros, die door een hersenschade twee jaar niet kon werken. Vanavond zijn ze beiden te gast bij Op1. De gesprekken zijn vanaf morgen elke woensdag te zien op NPO 2.

  • Henk Staghouwer stapte gister op als minister van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit. Hij kon de sector niet het perspectief bieden dat nodig was. Krijgt de sector dat perspectief wel met iemand anders aan het roer? We bespreken het vanavond bij Op1 met Agractie-voorman Bart Kemp en politiek verslaggever Thomas van Groningen.

  • Papieren kranten worden minder belangrijk, de computer wordt een succes en iedereen heeft straks een videorecorder. In zijn programma ‘Wondere wereld’ voorspelde ‘boodschapper van de toekomst’ Chriet Titulaer het allemaal al in de jaren ’80. Wetenschapsjournalist Diederik Jekel komt bijna veertig jaar later met een theatershow over zijn grote held en brengt vanavond een bijzondere gadget mee.

  • Steeds meer mensen hebben moeite met rondkomen door de hoge energieprijzen. Daar moet een einde aan komen, vinden de fractievoorzitters van de PvdA en GroenLinks Attje Kuiken en Jesse Klaver. Ze komen met een plan tegen de almaar stijgende energierekening. Vanavond in Op1 leggen ze wat er moet gebeuren.

Bekijk deze aflevering van Op1 hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Op1

Op1 video's

Op1 TV-Nieuws