Actrice Margôt Ros vertelt in Op1 openhartig over hersenschade na harde klap

Actrice Margôt Ros vertelt in Op1 openhartig over hersenschade na harde klap

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 6 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Actrice <em>Margôt Ros</em> vertelt in <em>Op1</em> openhartig over hersenschade na harde klap Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 6 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Margôt Ros is ook te zien in het nieuwe programma Over Leven, waarin Coen Verbraak in gesprek gaat met bekende Nederlanders over de vraag wat het leven de moeite waard maakt. Ros heeft zelf een loodzware tijd achter de rug, want na een harde klap achter het podium (ze rende tegen een onverlichte metalen duikplank aan) liep ze hersenschade op. De actrice, die we ook kennen van Toren C, vertelt hier openhartig over in Op1. Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Het nieuwe programma Over Leven is vanaf woensdag 7 september wekelijks rond 21.00 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Over Leven terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Actrice Margôt Ros vertelt in Op1 openhartig over hersenschade na harde klap

Margôt Ros is ook te zien in het nieuwe programma Over Leven, waarin Coen Verbraak in gesprek gaat met bekende Nederlanders over de vraag wat het leven de moeite waard maakt. Ros heeft zelf een loodzware tijd achter de rug, want na een harde klap achter het podium (ze rende tegen een onverlichte metalen duikplank aan) liep ze hersenschade op. De actrice, die we ook kennen van Toren C, vertelt hier openhartig over in Op1.

Bekijk het fragment uit Op1 hierboven.

Het nieuwe programma Over Leven is vanaf woensdag 7 september wekelijks rond 21.00 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Over Leven terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV