Op1: Paul de Leeuw is weer terug in de theaters gemist? | Gids.tv

Op1: Paul de Leeuw is weer terug in de theaters gemist?
Nieuws, Informatief, Nieuws/actualiteiten

NPO 1
2022-10-24 22:42:00
Actueel

Uitzending van Op1 gemist? Maandagavond presenteren Natasja Gibbs en Nadia Moussaid de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij de uitzending van Op1 op maandag 24 oktober.

  • In september verloor hij nog de leiderschapsverkiezingen van Liz Truss, nu is hij alsnog de nieuwe premier van het Verenigd Koninkrijk: Rishi Sunak. Wat kunnen we van hem verwachten? We bespreken het met directeur van De Balie Yoeri Albrecht en correspondent Lia van Bekhoven vanuit Londen.

  • Weinig onderwerpen liggen zo gevoelig als homoseksualiteit binnen de Nederlands-Marokkaanse gemeenschap. Regisseur Shariff Nasr en hoofdrolspeler Fahd Larhzaoui willen daar met de film ‘El Houb’ verandering in brengen. Het duo vertelt er vanavond over de succesvolle film, die inmiddels al aan zeven landen verkocht werd en een award won op een Amerikaans lhbti-filmfestival.

  • Als ’60 jaar jonge god met artrose’ gaat Paul de Leeuw de theaters in. Hij overziet zijn leven met de nodige humor zoals we van hem gewend zijn, met nummers die hij nog nooit eerder live zong en met oude liedjes, die inmiddels misschien wel een heel andere betekenis hebben. Over zijn voorstelling ’60? We zien wel…’ vertelt De Leeuw vanavond bij Op1.

Bekijk deze aflevering van Op1 hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Op1

Op1 video's

Op1 TV-Nieuws