Laurens Dassen (VOLT) in Op1: 'FvD is een gevaar voor de rechtsstaat' (video)

Laurens Dassen (VOLT) in Op1: 'FvD is een gevaar voor de rechtsstaat' (video)

Maandag 24 oktober 2022 om 23:16

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 24 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

Laurens Dassen (VOLT) in <em>Op1</em>: 'FvD is een gevaar voor de rechtsstaat' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 24 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. 'Een nieuw dieptepunt', zo noemde premier Mark Rutte het intimideren van politiek verslaggever Merel Ek door FvD-Kamerlid Van Meijeren. Volt-fractievoorzitter Laurens Dassen en algemeen secretaris van de NVJ Thomas Bruning willen onderzoeken of er stappen mogelijk zijn tegen FvD. Ze zijn te gast in Op1. Dassen: 'FvD is een gevaar voor de rechtstaat en democratie. (...) Wat je hier ziet is de ontmenselijking van journalisten.' Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Laurens Dassen (VOLT) in Op1: 'FvD is een gevaar voor de rechtsstaat' (video)

'Een nieuw dieptepunt', zo noemde premier Mark Rutte het intimideren van politiek verslaggever Merel Ek door FvD-Kamerlid Van Meijeren. Volt-fractievoorzitter Laurens Dassen en algemeen secretaris van de NVJ Thomas Bruning willen onderzoeken of er stappen mogelijk zijn tegen FvD. Ze zijn te gast in Op1. Dassen: 'FvD is een gevaar voor de rechtstaat en democratie. (...) Wat je hier ziet is de ontmenselijking van journalisten.'

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's