Op1: indrukkwekkende film El Houb over homoseksualiteit in Nederlands-Marokkaans gezin

Op1: indrukkwekkende film El Houb over homoseksualiteit in Nederlands-Marokkaans gezin

Maandag 24 oktober 2022 om 23:43

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 24 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Op1</em>: indrukkwekkende film <em>El Houb</em> over homoseksualiteit in Nederlands-Marokkaans gezin Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 24 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Weinig onderwerpen liggen zo gevoelig als homoseksualiteit binnen de Nederlands-Marokkaanse gemeenschap. Regisseur Shariff Nasr en hoofdrolspeler Fahd Larhzaoui willen daar met de film ‘El Houb’ verandering in brengen. Het duo vertelde vanavond in Op1 over de succesvolle film, die inmiddels al aan zeven landen verkocht werd en een award won op een Amerikaans lhbti-filmfestival. Larhzaoui: 'Er wordt totaal niet over gesproken. Daarom is het heel erg belangrijk dat we deze film hebben gemaakt.' Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1: indrukkwekkende film El Houb over homoseksualiteit in Nederlands-Marokkaans gezin

Weinig onderwerpen liggen zo gevoelig als homoseksualiteit binnen de Nederlands-Marokkaanse gemeenschap. Regisseur Shariff Nasr en hoofdrolspeler Fahd Larhzaoui willen daar met de film ‘El Houb’ verandering in brengen. Het duo vertelde vanavond in Op1 over de succesvolle film, die inmiddels al aan zeven landen verkocht werd en een award won op een Amerikaans lhbti-filmfestival. Larhzaoui: 'Er wordt totaal niet over gesproken. Daarom is het heel erg belangrijk dat we deze film hebben gemaakt.'

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's