Op1: chirurgen over nieuw kankermedicijn gemist? | Gids.tv

Op1: chirurgen over nieuw kankermedicijn gemist?
Nieuws, Informatief, Nieuws/actualiteiten

NPO 1
2022-11-09 22:26:00

Uitzending van Op1 gemist?

Op1: chirurgen over nieuw kankermedicijn Woensdagavond presenteren Charles Groenhuijsen en Carrie ten Napel de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij de uitzending van Op1 op woensdag 9 november. Onderwerpen Op1 van woensdag 9 november Met apenpoep kanker bestrijden klinkt te bizar voor woorden. Toch zijn chirurg Casper van Eijck en neurochirurg Clemens Dirven bezig met een kankermedicijn uit dierenvirussen, waar zelfs een hospicepatiënt van opknapte en kankervrij werd. Vanavond in Op1 vertellen Van Eijck en Dirven over deze mogelijke doorbraak in het kankerbehandeling. De grote Republikeinse zege, die Donald Trump zo graag wilde, lijkt er niet van te komen. Wat betekent dat voor de mogelijke ambities van de voormalige president? In Op1 blikken we vooruit én bespreken het laatste nieuws over de midterms met Amerikadeskundige Raymond Mens. Wat gaat er gebeuren met de pensioenpot van bijna 1500 miljard euro? De coalitie is vastbesloten het gigantische bedrag over miljoenen persoonlijke pensioenpotjes te verdelen, maar het is de vraag of de oppositie daar morgen mee akkoord gaat. Politiek verslaggever Thomas van Groningen heeft vanavond het laatste nieuws uit de Haagse wandelgangen. De Russische minister van Defensie Shoigu geeft Russische troepen de opdracht zich terug te trekken uit Cherson. Dat zou betekenen dat de strategisch gelegen stad weer in Oekraïense handen valt. Wat betekent dit voor het verloop van de oorlog? Kolonel Han Bouwmeester schuift aan bij Op1.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Actueel

Uitzending van Op1 gemist?

Woensdagavond presenteren Charles Groenhuijsen en Carrie ten Napel de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij de uitzending van Op1 op woensdag 9 november.

Onderwerpen Op1 van woensdag 9 november

  • Met apenpoep kanker bestrijden klinkt te bizar voor woorden. Toch zijn chirurg Casper van Eijck en neurochirurg Clemens Dirven bezig met een kankermedicijn uit dierenvirussen, waar zelfs een hospicepatiënt van opknapte en kankervrij werd. Vanavond in Op1 vertellen Van Eijck en Dirven over deze mogelijke doorbraak in het kankerbehandeling.

  • De grote Republikeinse zege, die Donald Trump zo graag wilde, lijkt er niet van te komen. Wat betekent dat voor de mogelijke ambities van de voormalige president? In Op1 blikken we vooruit én bespreken het laatste nieuws over de midterms met Amerikadeskundige Raymond Mens.

  • Wat gaat er gebeuren met de pensioenpot van bijna 1500 miljard euro? De coalitie is vastbesloten het gigantische bedrag over miljoenen persoonlijke pensioenpotjes te verdelen, maar het is de vraag of de oppositie daar morgen mee akkoord gaat. Politiek verslaggever Thomas van Groningen heeft vanavond het laatste nieuws uit de Haagse wandelgangen.

  • De Russische minister van Defensie Shoigu geeft Russische troepen de opdracht zich terug te trekken uit Cherson. Dat zou betekenen dat de strategisch gelegen stad weer in Oekraïense handen valt. Wat betekent dit voor het verloop van de oorlog? Kolonel Han Bouwmeester schuift aan bij Op1.

Bekijk deze aflevering van Op1 hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Op1

Op1 video's

Op1 TV-Nieuws