Op1: Wopke Hoekstra moest schuilkelder in na raketaanvallen op Kiev gemist? | Gids.tv

Op1: Wopke Hoekstra moest schuilkelder in na raketaanvallen op Kiev gemist?
Nieuws, Informatief, Nieuws/actualiteiten

NPO 1
2022-11-17 22:45:00
Actueel

Uitzending van Op1 gemist? Donderdagavond presenteren Sven Kockelmann en Fidan Ekiz de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij de uitzending van Op1 op donderdag 17 november.

  • Ruim acht jaar nadat vlucht MH17 met daarin 298 inzittenden, waaronder 196 Nederlanders, uit de lucht geschoten werd boven Oost-Oekraïne, sprak de rechter vandaag het vonnis uit tegen vier verdachten; drie keer levenslang en eenmaal vrijspraak. Voelt dit als gerechtigheid? We praten erover met nabestaanden Piet Ploeg en Evert van Zijtveld en met docent internationaal strafrecht Marieke de Hoon.

  • Gaan Louis van Gaal en de Oranjespelers ons in de hitte van Qatar de felbegeerde wereldtitel bezorgen? Vanavond in Op1 blikken we vooruit op het controversiële toernooi met voormalig perschef Kees Jansma en recordinternational Wesley Sneijder, die weet dat het voetballen in het land van de sjeiks echt anders is dan de spelers gewend zijn.

  • Wopke Hoekstra maakte dinsdag de harde dagelijkse realiteit mee waarin de Oekraïners leven, toen hij plotseling de schuilkelder in moest omdat er raketten op Kiev werden afgevuurd. Over zijn bezoek aan Oekraïne, ontmoeting met president Zelensky en gevolgen van de raketexplosies in Polen vertelt de minister van Buitenlandse Zaken vanavond bij Op1. Hoe lang kan de NAVO zich nog buiten deze oorlog houden?

Bekijk deze aflevering van Op1 hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Op1

Op1 video's

Op1 TV-Nieuws