Wesley Sneijder lacht in Op1 om corruptie in Qatar: 'Alles is mogelijk daar!'

Wesley Sneijder lacht in Op1 om corruptie in Qatar: 'Alles is mogelijk daar!'

Vrijdag 18 november 2022 om 09:11

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 17 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

<em>Wesley Sneijder</em> lacht in <em>Op1</em> om corruptie in Qatar: 'Alles is mogelijk daar!' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 17 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken bij Gids.tv. De corruptie in Qatar is misschien niet iets om over te lachen, maar verrassend genoeg gebeurde dat donderdag in Op1 tóch. Het had allemaal te maken met een verhaal van Wesley Sneijder, die in het land gespeeld heeft. In 2018 en 2019 was Sneijder actief voor Al-Gharafa en in een wedstrijd kreeg hij een onterechte rode kaart. Furieus stapte Sneijder van het veld met de woorden dat dit zijn laatste wedstrijd in Qatar was. "Binnen anderhalve dag was de kaart geseponeerd, de scheidsrechter twee wedstrijden geschorst en we kregen een scheidsrechter uit Zwitserland die Schneider heette. Alles is mogelijk daar!" Hilariteit alom, maar het zegt genoeg over Qatar. Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Wesley Sneijder lacht in Op1 om corruptie in Qatar: 'Alles is mogelijk daar!'

De corruptie in Qatar is misschien niet iets om over te lachen, maar verrassend genoeg gebeurde dat donderdag in Op1 tóch. Het had allemaal te maken met een verhaal van Wesley Sneijder, die in het land gespeeld heeft. In 2018 en 2019 was Sneijder actief voor Al-Gharafa en in een wedstrijd kreeg hij een onterechte rode kaart. Furieus stapte Sneijder van het veld met de woorden dat dit zijn laatste wedstrijd in Qatar was. "Binnen anderhalve dag was de kaart geseponeerd, de scheidsrechter twee wedstrijden geschorst en we kregen een scheidsrechter uit Zwitserland die Schneider heette. Alles is mogelijk daar!" Hilariteit alom, maar het zegt genoeg over Qatar.

Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's