Kees Jansma veroordeelt belachelijk voorstel Gianni Infantino: 'Grootheidswaanzin'

Kees Jansma veroordeelt belachelijk voorstel Gianni Infantino: 'Grootheidswaanzin'

Vrijdag 18 november 2022 om 09:17

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 17 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

<em>Kees Jansma</em> veroordeelt belachelijk voorstel <em>Gianni Infantino</em>: 'Grootheidswaanzin' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 17 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken bij Gids.tv. FIFA-baas Gianni Infantino - die zich als protegé van beroepscrimineel Sepp Blatter structureel belachelijk blijft maken - kwam afgelopen week met een ridicuul voorstel. Hij stelde een staakt-het-vuren in de oorlog tussen Oekraïne en Rusland voor gedurende het WK voetbal. Kees Jansma heeft er bij Op1 geen goed woord voor over en vermoedt dat Infantino aan 'grootheidswaanzin' lijdt. Wopke Hoekstra wordt ook gevraagd naar zijn mening en hij komt natuurlijk met een diplomatieke reactie, maar Jansma hoort dat Hoekstra het met hem eens is. Die antwoordt: "Ik ben het bijna altijd met je eens." Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Kees Jansma veroordeelt belachelijk voorstel Gianni Infantino: 'Grootheidswaanzin'

FIFA-baas Gianni Infantino - die zich als protegé van beroepscrimineel Sepp Blatter structureel belachelijk blijft maken - kwam afgelopen week met een ridicuul voorstel. Hij stelde een staakt-het-vuren in de oorlog tussen Oekraïne en Rusland voor gedurende het WK voetbal. Kees Jansma heeft er bij Op1 geen goed woord voor over en vermoedt dat Infantino aan 'grootheidswaanzin' lijdt. Wopke Hoekstra wordt ook gevraagd naar zijn mening en hij komt natuurlijk met een diplomatieke reactie, maar Jansma hoort dat Hoekstra het met hem eens is. Die antwoordt: "Ik ben het bijna altijd met je eens."

Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's