Op1: Daniël Verlaan en Aafke Romeijn over doxing gemist? | Gids.tv

Op1: Daniël Verlaan en Aafke Romeijn over doxing gemist?
Amusement

NPO 1
2023-02-17 22:13:00
Actueel

Uitzending van Op1 gemist? Vrijdagavond presenteren Natasja Gibbs en Nadia Moussaid de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij de uitzending van Op1 op vrijdag 17 februari.

  • Wat als je persoonlijke gegevens op straat worden gegooid en je niet meer veilig bent in je eigen huis? Dit fenomeen heet doxing en is door een nieuwe wet binnenkort strafbaar. Maar is deze digitale intimidatie wel te bestrijden? Techjournalist Daniël Verlaan sprak erover met meerdere slachtoffers en experts en schuift vanavond aan met slachtoffer van doxing Aafke Romeijn.

  • Saïd R., de vermeende rechterhand van Ridouan Taghi, hoorde vandaag door het OM een levenslange straf eisen. Hij zou betrokken zijn bij meerdere moorden, pogingen tot moord en het leidinggeven aan een criminele organisatie. In Op1 bespreken we de volgende ontwikkeling in het Marengoproces met rechtbankverslaggever Saskia Belleman.

  • In onder andere Maastricht hoeven bewoners na carnaval niet te rekenen op schone straten. In de ene na de andere gemeente legden vuilnisophalers de afgelopen weken de werkzaamheden neer om een betere cao af te dwingen en nu is ook Limburg aan de beurt. Wat moet er precies veranderen? Vuilnisman Maarten Cabaret en Marieke Manschot van FNV schuiven aan bij Op1.

Bekijk deze aflevering van Op1 hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Op1

Op1 video's

Op1 TV-Nieuws