Start: Race Across The World gemist? | Gids.tv

Start: Race Across The World gemist?
Amusement

RTL 4
2023-03-15 20:30:00
Tip

Uitzending van Race Across The World gemist? In het nieuwe programma Race Across the World reizen vijf koppels onder leiding van Martijn Krabbé over land door Latijns-Amerika. De BN’ers hebben hun bankpassen en mobiele telefoons moeten inleveren, ze mogen niet het vliegtuig pakken en hebben een beperkt budget. Dit avontuur is vanaf woensdag 15 maart te volgen bij RTL 4.

Welk koppel reist het snelst?
De reis van maar liefst 14.000 kilometer start in Mexico-Stad. Vijf BN’ers nemen een familielid of goede vriend mee om via prachtige natuur en bruisende steden af te reizen naar de zuidelijkste stad ter wereld, Ushuaia in Argentinië. Ze moeten van alles doorstaan en zich aanpassen aan de lokale onbekende culturen. Welk koppel komt als eerste aan op de eindbestemming?

Bastiaan Ragas, Hugo Kennis en Dominic Seldis doen mee
TV-kok Hugo Kennis durft het aan om samen met vriendin en presentatrice Eva Cleven deze reis te maken. Ook ex-atlete Olga Commandeur met haar man Frank, muzikant Dominic Seldis en zijn dochter Katy, comedian Howard Komproe met beste vriend Dré en zanger Bastiaan Ragas met zijn zoon Sem doen mee. Hun onderlinge band en creativiteit wordt tijdens de tocht flink op de proef gesteld. Ze moeten geld verdienen in de voor hun onbekende culturen en met de nodige taalbarrières, om zo snel mogelijk te kunnen reizen. Bekijk deze aflevering van Race Across The World hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Race Across the World

Race Across The World video's

Race Across The World TV-Nieuws