Start: nieuw seizoen Renze op zondag gemist? | Gids.tv

Start: nieuw seizoen Renze op zondag gemist?
Informatief

RTL 4
2024-02-25 21:27:00
Tip

Uitzending van Renze op zondag gemist? Vanaf zondag kun je kijken naar een nieuw seizoen van Renze op zondag. In de talkshow praat Renze Klamer met zijn gasten over actuele onderwerpen en er is tijd en ruimte voor muziek.

Humberto, Beau en Renze
De doordeweekse talkshow op RTL 4 wordt momenteel gepresenteerd door Humberto Tan. Tot eind januari had Renze deze taak. De heren wisselen momenteel af met Beau van Erven Dorens, vorig jaar gaf Eva Jinek aan dat ze vertrekt naar de NPO.

Matthijs van Nieuwkerk
Er is momenteel veel gaande rond de talkshows van RTL. Toen eind vorig jaar bekend werd dat Matthijs van Nieuwkerk bij RTL aan de slag ging, leek het erop dat hij zich aansloot bij de talkshowpresentatoren die elkaar afwisselen. Vervolgens werd bekend dat hij een avondprogramma rond de Olympische Spelen zou gaan presenteren, maar een paar weken geleden werden nieuwe ernstige beschuldigingen van wangedrag op de werkvloer aan zijn adres geuit. Daarom is besloten dat hij voorlopig niet op de buis verschijnt. Bekijk deze aflevering van Renze op zondag hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Renze

Renze op zondag video's

Renze op zondag TV-Nieuws