Renze Op Zondag: Joan Franka gaf openheid over Eurovisie Songfestival en kreeg veel bijval gemist? | Gids.tv

Renze Op Zondag: Joan Franka gaf openheid over Eurovisie Songfestival en kreeg veel bijval gemist?
Amusement

RTL 4
2023-04-16 21:35:00

Uitzending van Renze Op Zondag gemist? Talkshow waarin Renze Klamer in gesprek gaat met de hoofdrolspelers uit het nieuws en in de actuele onderwerpen uit het weekend duikt.

Gasten in Renze Op Zondag - zondag 16 april

  • Zangeres Joan Franka hoopte ons trots te maken met haar optreden op het Eurovisiesongfestival in 2012. Helaas liep dit anders dan gepland. Nu, ruim 11 jaar later, deed ze in het tv-programma 'Better Than Ever' haar schrijnende verhaal. Vanavond vertelt ze over de reacties en haar toekomstplannen.

  • Marathonloper Abdi Nageeye, die opgroeide in het Gelderse Oldebroek, werd vandaag derde in de Marathon van Rotterdam. Presentator Sander de Kramer was erbij. Samen vertellen ze over de magie van dit evenement.

  • In 2021 stak Kenzo K., een psychotische man van wie politie en ggz wisten dat hij gevaarlijk was, twee onschuldige vrouwen dood. Dit weekend verscheen er een uitgebreide reconstructie in het NRC door Bas Haan. Hoe kan het dat het zorgsysteem nog steeds zo faalt?

  • Komende week is de 1000ste aflevering van de populaire ochtendshow op Qmusic. Presentatoren Marieke Elsinga en Mattie Valk blikken terug op hun vriendschap, de meest bijzondere afleveringen en delen het geheim van het perfecte ochtendritueel.

  • Exact 30 jaar geleden begon Ben Cramer met de repetities van een van de mooiste shows van zijn leven: ‘The Phantom of the Opera’. Aan het succes van deze megahit op Broadway komt vandaag na 35 jaar een einde. Vanavond stapt Ben nog één keertje in de rol van The Phantom.

Bekijk deze aflevering van Renze Op Zondag hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Renze

Renze Op Zondag video's

Renze Op Zondag TV-Nieuws